Ojenin Bozulması Nasıl Önlenir? - WebKafem - Genel BLOG
Yeni Yazılar
Yükleniyor...

6 Ekim 2014 Pazartesi

Ojenin Bozulması Nasıl Önlenir?

Neredeyse bütün kadınlar oje sürmeyi severler. Saatler sürebilen bu işlemin en keyifli olan yanı ise sürmüş olduğunuz ojenin kuruduktan sonra olan görüntüsünü izlemektedir.Ancak Bazen ojeler kendine bozulur ve ya kurur.Peki,ojeni bozulmaması için neler yapmalıyız ?
Kullandığımız ojelerimizin çok soğuk ve ya çok sıcak ortamlara bırakmayınız. Kapaklarını kapalı tutunuz, emin olmak için sıkıcı kapatınız. Açık bıraktığımız zaman içinde olan maddelerin uçuşma özellikleri olduğu için katı olacaklardır. Bunun sonucu olarak da kullanılmaya uygun olamayacaktır. Ojelerimizi düzgün bir şekilde aldığımız zaman kenar kısımlarına bulaştırmadığımız taktirde ağzını, kenarlarını temizlemesseniz de olabilir. Zaten kapağı her zaman içinde duracağı için gelişmiş bir şekilde kapandığı zaman kullanıma uygun hale gelmektedir.
Ojeyi buzdolabında saklamak ojemizin dayanıklılığı açısından zararlı olacaktır. Örnek olarak ojeyi buzdolabında bir yıl saklarsanız bir yıl sonra ojeyi kullanamazsınız. O yüzden kullanım sıklığı ile orantılıdır. Ojenin kullanım sıklığı ne kadar zamanda tüketebileceğinizle ilgilidir. Bu yüzden uzun süre saklanmamış,taze oje kullanmak her zaman çok daha iyi bir görüntüye ve daha dayanıklı ojeler elde etmeye yardım sağlamaktadır.
Yorumlar


EmoticonEmoticon

Bildirim
Bildirim özelliği güncelleme aşamasındadır.
Tamam