En İyi Kişisel Blog - WebKafem - Genel BLOG
Yeni Yazılar
Yükleniyor...

23 Eylül 2018 Pazar

En İyi Kişisel Blog

Muhammet Bahadır Öksüz - Kişisel Blog

Yeni nesil kişisel bloglar açılmaya devam ediyor. Günümüzde kişisel blog modası artmaya başladı. Ancak kişisel bloglar günümüzde genelde instagram gibi sosyal medya mecralarında açılıyor. Web site olarak açılan nadir kişisel blog vardır. İşte bunlardan birisi de Muhammet Bahadır Öksüz`ün açtığı kişisel blogtur. Kişisel blogların günümüzde ziyaretçileri azalmaya başladı. Bunlardan birisi de yukarıda dediğim gibi sosyal medya mecralarının daha fazla kullanılmasıdır. İşte sosyal medya çok kullanıldığından dolayı kişisel blog açarak yazılar yazarak geçimini sağlayan insanların önüne set koyuyor. Bundan dolayı bir çok blogger sitesini kapatıyor ve tarihe karışıyor. Bunun önüne geçmemiz lazım artık kişisel blogların ziyaretçi kitlesi artmalı. Sadece sosyal medya yoluyla kişisel bloglar takip edilmeli artık sitelerde de takip edilmeli.



Sitede ne var?

Evet asıl can alıcı nokta burası. Sitede ne var? Kişisel Blog`ta adı üzerine kişisel yazılar, eleştiriler vs olması gerekiyor ancak şuanda Muhammet Bahadır Öksüz`ün kişisel blogunda bu tarz yazılar yok. İlk başlarda amacı ziyaretçi çekmek takipçisi olmadan kime yazsın ki? İlk olarak takipçi kazanmak için gündemde olan konuları ve çok tıklanan konuları haber metni gibi ele alıyor ve yazıyor. Bunun dışında motivasyon sözleri ve en iyi başarı sözlerini yazıyor. Gezi rehberliği yapıyor ve gezdikleri yerlerde hem fotoğraf çekiyor hem de gezip gördüğü yerleri kaleme döküyor. Bu sayede siz gezmeseniz bile o gezdiği yerleri sizlere tanıtıyor. Bu sayede fotoğraflara bakarken yazıyı okuyorsunuz ve hiç gitmeden o yer hakkında fikir sahibi oluyorsunuz.

Siteye Nasıl Ulaşırım?

Çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Adres çubuğuna www.mbahadir.com yazarak siteye gidebilirsiniz. Site mobilde ve masaüstünde son derece hızlıdır. Hız konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Site de bulunan kategoriler yardımıyla gezebilirsiniz. En iyi kişisel blog`u bu kadar kolay gezebilirsiniz.
Sonraki
Bundan Sonrası Yok.
Yorumlar


EmoticonEmoticon

Bildirim
Bildirim özelliği güncelleme aşamasındadır.
Tamam