Hotfile v.b. Sitelerde Beklemeden Çoklu Sayıda Dosya İndirmek - WebKafem - Genel BLOG
Yeni Yazılar
Yükleniyor...

6 Kasım 2013 Çarşamba

Hotfile v.b. Sitelerde Beklemeden Çoklu Sayıda Dosya İndirmek


Merhabalar arkadaşlar bugün yine güzel bir keşifle karşınızdayım.Sizlere hotfile v.b. sitelerde  beklemeden ve istediğiniz kadar dosyayı aynı anda nasıl  ücretsiz olarak indirebileceğinizi anlatacağım.
Bildiğiniz gibi hotfile  ve benzeri bir takım dosya paylaşım siteleri aynı anda birden fazla dosya indirmeye izin vermiyor ve indirme işleminiz bittiğinde ise diğer dosyayı indirebilmeniz için 15-20 dk bekletiyor. 
Neden birden fazla indirmeye izin vermiyor ve o an dosya indirdiğimizi nasıl anlıyor derseniz?
Premium hesap almanız için aynı  anda birden fazla indirme yapmanıza izin vermiyor ve indirme bittiğinde de yaklaşık 15 dk bekletiyor,o an için dosya indirmekte olduğunuzu ise İp adresinizden anlıyor.Biz ise İp adresini değiştirerek bu engeli aşacağız.
İp adresini değiştirmek için:
Çevirim içi gizliliğinizi ücretsiz olarak sağlayan sitelerden birisi olan http://www.ipgizle.com/‘u kullanabilirsiniz ya da İp değiştirme programlarını kullanabilirsiniz her hangi birisini.
Şimdi örneğin hotfileden ilk dosyayı  normal indiriyoruz.
Diğer sıradaki dosyayı beklemeden diğeri ile aynı anda indirmek için http://www.ipgizle.com/‘ sitesine girip boşluğa Dosya Linki yazıp git butonuna tıklıyoruz ve karşımıza çıkan sayfadan Ücretsiz Normal İndirme seçeneğini seçiyoruz ve iki dosyamızda aynı anda son hızla iniyor.Dilerseniz ip değiştirmek için herhangi bir siteyi değil de bir programı kullanabilirsiniz.Ne kadar çok ip değiştirir-gizlerseniz aynı anda o kadar çok indirme yapabilirsiniz.Güzel bir yöntem daha paylaştım silerler hayırlı oldun güle güle kullanın,bir yorum bırakmayı unutmayınız.
Yorumlar


EmoticonEmoticon

Bildirim
Bildirim özelliği güncelleme aşamasındadır.
Tamam