Akp İktidarı Bunu Hep Yapıyor - Güner Yiğitbaşı - WebKafem - Genel BLOG
Yeni Yazılar
Yükleniyor...

23 Nisan 2016 Cumartesi

Akp İktidarı Bunu Hep Yapıyor - Güner Yiğitbaşı

Akp İktidarı Bunu Hep Yapıyor - Güner Yiğitbaşı
Bugün 23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,ulusal egemenlik deyince, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu akla gelir.

Millete ait olan bu egemenlik hakkının yasama bölümünü, Türk Milleti adına Türkiye Büyük Millet Meclisi kullanır.

Bu itibarla,Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının, ulusal egemenliğin mabedi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinde kutlanması gerekmez mi?

Millet kavramı yerine ümmet, milliyetçilik kavramı yerine de ümmetçiliği benimsemiş olan AKP iktidarının; bu nedenle,milli bayramlarımıza karşı sürekli soğuk yaklaştığını, milli bayramlarımızı büyük bir coşkuyla ve heyecanla her ortamda sıcak bir şekilde kutlamaya yanaşmadığını, milli bayramlarımızda her nasılsa bir bahane bulup bu bayramlarımızı adet yerini bulsun diyerek sönük bir şekilde kutlamayı adet haline getirdiğini, artık bilmeyen kalmamıştır.

Bu yıl da terör ve şehitlerimiz bahane yapılarak, Türkiye Büyük Millet Meclisindeki kutlamalar iptal edilmiş, 23 Nisan Bayramında Türkiye Büyük Millet Meclisinin yerine, Ankara'daki Kaçak Saray ve Külliyesi ön plana çıkarılmış ve onun reklamı yapılmıştır.

AKP iktidarı, Van depremini bahane ederek, 2011 yılının 29.Ekim.Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını da iptal etmişti ve biz bu nedenle, “ŞİMDİ GERÇEKTEN ÖLDÜM İŞTE!” başlığıyla duygusal bir makale kaleme alıp yayınlamıştık. Hepinizin Ulusal Egemenlk ve Çocuk Bayramınızı tekrar kutluyor ve bu makalemizi aşağıda aynen yayınlıyoruz.

23.Nisan.2016 
Güner YİĞİTBAŞI 

Devamı »
Yorumlar


EmoticonEmoticon

Bildirim
Bildirim özelliği güncelleme aşamasındadır.
Tamam